2011. január 19., szerda

Január 19. - Heart: There's The Girl



Témakör: Klip
Idő: 1987
Stílus: 80's greatest
Fíling: "Boy loves Bangles, man loves Heart!"


Leírás: 

A Heart egyik klipjénél olvastam ezt a kommentet, és annyira megtetszett, hogy muszáj volt benyomnom  ide... 

(Bangles - így már ismerős?)

A nyolcvanas évek két csajos rockcsapatára tényleg nem ugyanaz - kategória - persze, hogy nem - de, hogy a Bangles csak kamaszoknak való?

Nos, én húszévesen hallottam először úgy Bangles számot, hogy tudtam, hogy az egy Bangles szám, de a magam részéről abszolút bírom őket.

Viszont a Heart tényleg több - egyszerűen több, mélyebb, érzelmesebb, érzékibb.

Nem véletlen, hiszen a két énekesnő, Ann és Nancy Wilson a hetvenes években kezdték és, mi tagadás harminchárom, ill. harminchét évesek voltak a most prezentált klip készülése idején, plusz a saját zenéjüket játszották - a harmadik és negyedik x között pedig ez általában már mást jelent, mint húsz évesen (Isten ments, hogy ezzel számos (sőt, megkockáztatom: számtalan) nagyon jó, már húszévesen is cool előadót leszóljak!).

De a Heart az Heart.

Ez a klip pedig isteni.

Komolyan.

Nem érzem rajta az évek súlyát - néhány megoldástól eltekintve akár most is készülhetett volna, ráadásul Nancy és Ann is káprázatos és döglesztően hot...

A látványvilágot plusz csillagos ötös illeti meg - bár egy GaGa klip lenne ennyire menő!
 
(Nem mintha 2011-ben nem tudnának ennél is faintosabb dolgot összeütni - mi több, nagyon is, de az biztos, hogy ez a produkció azoktól sem sokban maradna el!)
 
Persze lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlem, mert hát ez az "egyiptomi csapás" (annyira cool Ann az egyiptomi stílű cuccokban - amikor pedig 3:38-nál egymás vállára hajtják a fejüket... nos az kimeríti a cute kifejezés fogalmi hátterét), elvarázsolt, teljesen magával ragadott, nem tudok szabadulni tőle, teljesen beleszerettem, a finom, pátoszos, édes-keserű varázslatba, amit művelt velem...

Help me! I've get a crash with them! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése