2011. április 26., kedd

Április 25. - 80'S + Magyarország + Az underground feneketlen mélységei


Témakör: Hétindító
Idő: 80's


Leírás:

Meglehetősen röviden fogom letudni az eheti hédindítónk jelentette kötelességeimet, annál is inkább, mert ezúttal nem szolgálhatok hírekkel és up-to-date infókkal (ha ilyesmiről lenne szó, legfeljebb ismételném magam, hiszen a múlt heti irányelvek nyomán fejlesztgetem a cimkéket és bővitgetem a youtube-os videóink számát). 

Egyebekben, talán nem is egy olvasóm találta már ki pusztán a fejléc alapján, ismét a nyolcvanas évek hazai underground-jával fogunk foglalatoskodni, csak amúgy mellékesen jegyezném meg, hogy ezúttal inkább az első, mint a második vonallal. A fejléckép felső sorában az Invázió 1984-es, a KFT és a Rolls frakció 1981-es felállása látható, míg az alsó képen Méhes Marietta és Víg Mihály a Trabant zenekar két meghatározó egyénisége ismerhető fel - végül pedig Kontroll Csoport, előlről, szinte premier plánban. 

Na, szóval ez az eheti programunk - a csapásvonalunk pedig elsősorban az lesz, hogy néhány ritka, tube-csatornánk által újonnan megosztott ritkaságot prezentálunk néhány meglepő poszttal keretezve a történetet. 

Ennyit mára, és most búcsúzom is, mert rohannom kell... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése